top
Logo Pallialine
telefoon icoon CONTACT | ster icoon DISCLAIMER
visitekaartje
DE FEDERATIE PALLIATIEVE ZORG VLAANDEREN HEET U WELKOM OP PALLIALINE.BE

Deze website is gebaseerd op de Nederlandse website www.pallialine.nl van het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) en tot stand gekomen om zorgverleners in de palliatieve zorg te ondersteunen in hun werk door het aanbieden van richtlijnen. Deze richtlijnen behandelen de verschillende aspecten van de palliatieve zorgverlening. Hiervoor wordt de huidige wetenschappelijke kennis zoals bekend in de literatuur gekoppeld aan de ruime praktijkervaring van zorgverleners in Vlaanderen uit verschillende disciplines. Voor meer uitleg, zie onze werkwijze.


NIEUW: bestel nu het zakboekje 'Samenvatting van de richtlijnen palliatieve zorg'

TIJDELIJK UITVERKOCHT- herdruk wordt voorbereid !

U kan het zakboekje met steekkaarten van de verschillende richtlijnen bestellen bij de Federatie aan 9 euro voor leden, 7 euro vanaf 5 exemplaren. Niet-leden betalen 11 euro. (excl. verzendingskosten). Tel. 02 255 30 40 of via info@palliatief.be.  

De steekkaart van de nieuwe ALS richtlijn kan gratis worden gedownload in kleur en in hetzelfde formaat als de andere steekkaarten via deze link zodat diegenen die beschikken over de eerste druk van het boekje dit kunnen afdrukken en bijvoegen.

De laatste nieuwe richtlijn:

Deze richtlijnen bestaan reeds:

Geplande nieuwe richtlijnen:

 

Indien u op de hoogte wenst te blijven van nieuw verschenen richtlijnen, schrijf u dan hier in.

Indien u interesse hebt om mee te werken aan het ontwikkelen, schrijven, becommentarieren of toetsen van een richtlijn, laat dan hier uw gegevens na.

Indien u andere vragen of bemerkingen heeft, kunt u ons hier contacteren.